Over Kurry en Karly

Kurry en Karly zijn onze tweeling-vriendjes uit Knutselland. Ze komen uit een supercreatieve familie en kunnen daarom niet wachten tot ze de liefde voor knutselen aan jullie kunnen laten zien. Samen zijn ze altijd op zoek naar nieuwe dingen. Zo hebben ze een eigen boomhut gemaakt, mengen ze verf tot de mooiste nieuwe kleuren en gaan ze op onderzoek naar dino's van lang, lang geleden. Hier een berichtje van Kurry en Karly: 

Hoipiepeloi, wat leuk dat we jou ontmoeten!

Mijn broer Kurry en ik kijken er naar uit om de tofste knutsels samen met jou te maken. Kurry bouwt altijd de grootste bouwwerken en ik, Karly, verzin er altijd van alles bij. In deze doos zit daarom ook een beetje van alles. Leuk, hè! Gebruik je fantasie en ga met ons aan de slag!

Liefs, Kurry en Karly

Kurry's bouwprojecten

Kurry bouwt altijd de grootste, stoerste bouwwerken. Hij vind het dan ook geweldig als een knutsel wat moeilijker is. En het állerleukste aan knutselen? Karly stiekem ondersmeren met verf!

Karly's glitterkunstwerken

Karly vindt het leuk om knutsels te bedenken. Ze houdt van glitters, lichte verfkleuren en bloemen. Maar dat geeft nog weleens rotzooi... overal zit glitter! 

Ga jij knutselen met Karly en Kurry?

Of je nou gaat klussen aan Kurry's grote bouwprojecten of Karly helpt versieren met haar glitters en bloemen, onze Knutselaars knutselbox biedt voor ieder wat wils en een beetje van alles! Karly en Kurry hebben ook ieder hun eigen Facebookpagina en ze zien jouw knutselwerken graag tegemoet. Stuur je leukste foto's op en wie weet sta jij binnenkort in onze fotogalerij!